Om oss

Vi hittar alltid ditt bästa alternativ!

Är du ute efter en ny fläktmotor? Eller behöver ersätta en befintlig fläktmotor som är ineffektiv/har gått sönder? Enda sedan starten 1997 har USV AB hjälpt kunder över hela Norden till bättre inomhusmiljö och effektivare system med hjälp av rätt fläktmotor. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig rätt.

Inomhusmiljön är livsviktig!

De flesta människor spenderar idag 90% av tiden inomhus. Tyvärr finns det ofta stora problem med den luft vi andas in. Det kan handla om enkla men påfrestande problem med matos och odörer. Men det kan också leda till en miljö där mögel frodas och där emissioner från isolering, plaster och andra byggnadsmaterial direkt påverkar hälsan negativt.

Att ha ett bra ventilationssystem med en optimalt fungerande fläktmotor gör inte bara köket till en mer trivsam miljö att vistas i. Det är dessutom både kostnadseffektivt och bra för miljön samt en investering som ofta kan räknas hem mycket snabbt. Läs mer om fördelarna här.

Ett brett spektrum av användningsområden

Fläktmotorer från USV AB används idag i en mängd olika applikationer. Allt från vanliga köksfläktar, takfläktar, och ventilationsagregat till hela ftx-system och frånluftsfläktar. Våra kunder är både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata småhusägare. Men våra motorer sitter också i kontorslandskap, skolor och offentliga miljöer.

Rätt priser

Genom att vara en stor aktör har vi bra förhandlingsläge med tillverkarna. Det gör att vi kan pressa priserna och erbjuda dig produkter av högsta kvalitet till riktigt konkurrentkraftiga priser.

Högsta kvalitet

Vi arbetar enbart med produkter av högsta kvalitet. Du som kund kan alltid lita på att en produkt från oss håller måttet. Det garanterar högsta effektivitet och ett system som alltid fungerar.

Personlig service, största utbudet och snabb leverans

Vi på USV AB andas verkligen alla aspekter av inomhusmiljö och ventilation. Vår målsättning är att vara en erkänt kunskapsledande aktör inom ventilationssystem. Genom åren har vi samlat på oss en mycket stor erfarenhet från alla fläktmotorer som finns på marknaden. Vi erbjuder totalt mer än 250 olika fläktmotorer från samtliga stora aktörer – gå hit och se om vi har den motor som du är ute efter.

Saknas din modell? Vi hjälper gärna till att ta fram olika alternativ för ersättningsfläktmotor. Kontakta oss här.